Prelekcja na temat diety podczas leczenia boreliozy

wpis w: Media | 0

W dniu 30 czerwca 2018r w Muzeum Bociana Białego w Kłopocie miałam przyjemność podzielić się moimi doświadczeniami w zakresie diety podczas leczenia boreliozy. Prelekcja miała charakter wyłącznie edukacyjny i informacyjny. Wstęp był bezpłatny. Po spotkaniu osoby zainteresowane mogły zapoznać się z kilkoma produktami, ich smakami i konsystencją. Prezentacja nie stanowiła reklamy żadnych produktów ani producentów. Nie była sponsorowana, a wszelkie koszty z nią związane poniosłam we własnym zakresie. Miała na celu jedynie wskazanie jakiego typu produkty stosowałam podczas leczenia. Dodatkowo przygotowana była degustacja przetworów wykonanych przeze mnie z użyciem ksylitolu. Keczup z cukinii cieszył się szczególnym zainteresowaniem. Część poświęconą informacjom o boreliozie przedstawiła Barbara Plucińska. Dziękuję organizatorom za zaproszenie i osobom, które przybyły na spotkanie.